Carrodrain Liquid, de douchegoot voor uw gietvloer.

Carrodrain Liquid werd ontwikkeld in samenwerking met vakmensen uit de gietvloerwereld. Na afwerking van de gietvloer blijft er slechts een minimale roosteropening van 26mm zichtbaar. Het inlegrooster zelf is amper 20 mm breed waardoor Carrodrain Liquid veruit de smalste douchegoot is voor gietvloeren. Toch blijft de sifon altijd eenvoudig uitneembaar en makkelijk te reinigen. Wenst u het inlegrooster van de Liquid douchegoot mee te kleuren in de kleur van de gietvloer? Dan is het inlegrooster in 'White Epoxy' een goede keuze. Dit RVS-rooster werd voorzien van een robuuste witte epoxy coating van maritieme kwaliteit. White Epoxy is de perfecte basis voor de afwerkingskleur van de gietvloer.

Ontdek onze Liquid Douchegoot

Een kleur voor elke stijl

Elke Carrodrain kan je in de kleur van je dromen bestellen. Het bestaande kleurenpallet van Inox, Black en White hebben we uitgebreid met maar liefst vijf nieuwe kleuren!

De meeste fabrikanten van sanitair kraanwerk bieden momenteel diverse kleuren aan. Daarbij gebruikt elk merk een eigen creatieve naamgeving voor vaak gelijkaardige tinten. Hierdoor is het niet altijd eenvoudig om producten van verschillende merken harmonieus te combineren in een badkamerproject. Bij Carrodrain hebben we daarom een handig overzicht gemaakt met de meest gebruikte kleuren en hoe ze best te combineren met de gekleurde roosters van Carrodrain.

Ontdek de kleurmatcher

Carrordrain Liquid: de douchegoot voor gietvloeren

Met slechts 26 mm breedte is Carrodrain Liquid veruit de smalste douchegoot voor gietvloeren. Een minimalistisch en discreet design in uw inloopdouche, de douchegoten zijn verkrijgbaar in 3 lengtes : 70, 80 en 90 cm. Elke Carrodrain Liquid douchegoot is uit voorraad leverbaar in onze 8 standaardkleuren.

Wenst u het inlegrooster mee te kleuren in de kleur van uw gietvloer? Dat is perfect mogelijk. Het rooster in 'White Epoxy' leent zich uitermate als basis voor uw afwerkingskleur. Het inox rooster werd immers vooraf gestraald en voorzien van een robuuste epoxy coating van maritieme kwaliteit. De Carrodrain Liquid douchegoot heeft een inbouwhoogte van slechts 61 mm! De douchegoten van Carrodrain zijn gemakkelijk te plaatsen en eenvoudig te reinigen dankzij de uitneembare sifon.