De Carrodrain Twiggi douchedrain is koppelbaar en verlengbaar van muur tot muur.

Carrodrain Twiggi : het "Wall-2-Wall" systeem

Carrodrain Twiggi blijft de flexibelste douchegoot uit onze familie. Door de verlengbaarheid en de koppelbaarheid kunnen meerdere Twiggi's aan mekaar verbonden worden zodat er visueel één strakke lijn wordt gecreëerd van wand tot wand in uw inloopdouche.

Met de twee beschikbare formaten kan u de Carrodrain Twiggi douchedrain in elke douche perfect van wand tot wand laten doorlopen. U hoeft nooit meer tegels diagonaal door te snijden om uw douchevloer te laten afhellen. Met het wall-2wall systeem van Twiggi wordt de ganse douche vloer één strak geheel! Zelfs hoekkoppelingen zijn met Carrodrain Twiggi douchegoot allemaal standaard realiseerbaar. De mogelijkheden zijn met de Twiggi douchegoot ècht oneindig! Steeds 10 jaar garantie op alle douchegoten van Carrodrain.

Twiggi in 8 verschillende kleuren

Het bestaande kleurenpallet van Inox, Black en White hebben we uitgebreid met maar liefst: 5 nieuwe kleuren!

Image of Carrodrain douchegoten
Image of Carrodrain douchegoten

Carrodrain Twiggi: het "Wall-2-Wall"-systeem

Het "Wall-2-Wall" systeem biedt u de mogelijkheid om de Twiggi in elke opstelling van wand tot wand te verlengen. Bij de Carrodrain Twiggi krijgt u een aangepast RVS roosterverlengstuk zodat u de roosterlengte visueel kan aanpassen aan de nismaat van uw douche. Bij de Twiggi XS zit standaard een verlengstuk van 30 cm zodat hij naadloos past in elke douchecel tussen 80 en 110 cm. De set Twiggi XL komt met een inox verlengstuk van 60 cm, zodat u een doucherooster van wand tot wand kan creëren van 100 tot 160 cm. De Twiggi's XL en XS kunnen ook onderling aan mekaar gekoppeld worden. Dankzij dit slimme systeem van verlengbaarheid en koppelbaarheid kan u dus werkelijk elke Twiggi van wand tot wand laten doorlopen!

druppel
Uniek waterdichtingssysteem
Certificaat
10 jaar garantie
Installatie
Eenvoudige installatie
Pakket
All in one pakket