Voor iedere vloerafwerking de juiste douchegoot

De badkamer is bij uitstek de ruimte in huis waar u als bewoner rust, harmonie en balans vindt. Een ruime inloopdouche is dan ook een onmisbaar onderdeel in elke hedendaagse badkamer. Met een strakke douchegoot houdt u de inloopdouche elegant en sober in de afwerking. Een douchedrain is altijd perfect op maat, in tegenstelling tot een douchebak. Het makkelijke onderhoud is een extra troef.
Bij Carrodrain vindt u altijd een douchegoot die perfect is afgestemd op uw type vloerafwerking.
Cayman gold


C a y m a n

De Carrodrain Cayman douchegoot is minimalistisch qua design maar erg performant. Cayman heeft een afvoerdebiet van 31 liter / minuut en is verkrijgbaar in 9 kleuren en 4 roosterlengtes : 60, 70, 80 en 90 cm. Ondanks het smalle rooster van deze douchegoot blijft de sifon makkelijk uitneembaar en makkelijk te reinigen. Vooral wanneer u kiest voor keramische tegels of natuursteen dan is Cayman de perfecte oplossing : topdesign aan een vriendelijke prijs.

 

 

 


L i q u i d

Liquid

Carrodrain Liquid is veruit de knapste goot voor douchevloeren in epoxy of een vloerafwerking in microcement. Na afwerking blijft slechts een minimale roosteropening van 26 mm zichtbaar! Met het inlegroostertje van 20 mm breed is de Liquid veruit de smalste douchegoot voor gietvloeren. Superstrak en naadloos. Carrodrain liquid biedt u een minimalistisch en discreet design, verkrijgbaar in 4 lengtes : 60, 70, 80 en 90 cm. Elke Carrodrain douchegoot is uit voorraad leverbaar in 9 standaardkleuren maar indien gewenst kan u het inlegrooster ook mee kleuren in de kleur van uw gietvloer!Invisible


I n v i s i b l e

De douchedrain Carrodrain Invisible is een betegelbare douchegoot die na plaatsing letterlijk onzichtbaar wordt. Zo steelt uw unieke vloerafwerking helemaal de show. Finaal blijft enkel een geultje van 3 mm rondom de tegelstrip zichtbaar. Het betegelbare rooster is 27 mm breed en traploos regelbaar in de hoogte en de uitneembare sifon blijft uiteraard altijd makkelijk bereikbaar. Werkt u met een vloerafwerking in tegels of natuursteen en wil u het rooster mee betegelen? Dan is de Invisible douchegoot van Carrodrain de juiste oplossing voor uw inloopdouche.

 

 Twiggi CopperT w i g g i

Twiggi is de meest flexibele uit het assortiment van Carrodrain. Deze douchegoot kan immers eindeloos verlengd worden van wand tot wand en u kan zelfs meerdere Twiggi’s aan elkaar koppelen tot één strakke lijn. U hoeft dus nooit meer tegels diagonaal door te snijden om de vloer te laten afhellen naar de douchegoot. Mozaiek, tegels of natuursteen? Met de Twiggi douchegoot van Carrodrain kan u alle kanten uit, zelfs hoekkoppelingen, bijvoorbeeld rondom uw buitenzwembad, zijn standaard mogelijk.