Gegarandeerd waterdicht met Carrodrain Kerlox

WATERPROOF MET KERLOX

Topkwaliteit en elegantie. Dat is waar Carrodrain voor staat. Daarom ontwikkelden we Kerlox, het flexibele waterdichtingsmembraan voor wanden en vloeren in badkamers. Zo garanderen we dat jouw badkamer niet alleen stijlvol, maar ook perfect waterproof is. Vochtproblemen krijgen dankzij de Kerlox waterdichting geen kans. Zo kan je met een gerust hart genieten van een verfrissende douche in de zomer of een zalig hete douche in de winter.

 

WAAROM WERKT HET?

De productie van Kerlox gebeurt op basis van de hoogwaardige kunststof Thermoplastisch Polyolefin EVAC.  Dit basismateriaal is bijzonder duurzaam, thermisch stabiel en het heeft een veel hogere elasticiteit dan polyethyleen (PE), hetgeen vaak gebruikt wordt in minder kwalitatieve waterdichtingsdoeken. De Kerlox doeken zijn bovendien dubbelzijdig versterkt met een laag non woven polypropyleen (PP) vezels.  Dit zorgt voor een perfecte hechting aan elk type tegellijm. Belangrijk detail: Polyolefin EVAC is 100% recycleerbaar en daardoor veel milieuvriendelijker dan andere kunststoffen!

 

 

EEN GRATIS LUXE HANDDOEK VOOR JOU!

 

 

 

Bij aankoop van een Kerlox pakketje ontvang je nu een gratis handdoek, badlaken of strandlaken. Wees er snel bij want op is op!

 

 

DEELNEMENDE VERDELERS

Alsan – Desco – Dupont – Facq – Schrauwen – Sterck – Vertommen