Dubbel effect… met Bram!

BRAM & TWIGGI, EEN WATERDICHT DUO

Bram Mertens is expert in badkamerrenovatie en gebruikt de Carrodrain producten al sinds 2009, een echte Carrodrain ‘believer’! Bram heeft al honderden douchegoten geplaatst. “Toen de Twiggi douchegoot op de markt kwam, was ik meteen verkocht. Wat een elegante douchegoot!  Superslank, verlengbaar en eenvoudig te installeren.  Twiggi werd meteen uitgeroepen tot mijn favoriet.” De laatste tijd werkt Bram vaak met de Twiggi Black Edition. “Zwart sanitair in de douche is echt de max. De zwarte Twiggi zorgt voor een perfecte harmonie in de trendy badkamers van vandaag.  De zwarte epoxy coating is echt ijzersterk, dat vind ik superbelangrijk.  Ik geef immers persoonlijke garantie op elk project.”

De Twiggi van Carrodrain is verkrijgbaar in twee formaten – XS & XL – waardoor je in elk scenario van wand tot wand kan werken. “Ik ben gespecialiseerd in renovaties, daarom is inbouwdiepte voor mij erg belangrijk.  De Twiggi vraagt amper 56 mm inbouwhoogte, dat is ideaal. Maar de koppelbaarheid van de Twiggi vind ik persoonlijk de grootste troef. In mijn badkamers zal je dan ook vaak twee Twiggi’s aantreffen die naadloos aan mekaar gekoppeld zijn. Dat geeft een onwaarschijnlijk elegant effect. Noem het maar gerust “Bram’s Double Impact”! Het is ondertussen een beetje mijn handtekening geworden.” Maar als vakman bekijkt Bram het ook technisch natuurlijk: “Door twee Twiggi’s over de lange zijde van een inloopdouche te plaatsen, verdubbel je de afwateringscapaciteit. Dat is mooi meegenomen in de grote inloopdouches van tegenwoordig.”

Om de waterdichtheid te garanderen, gebruikt Bram altijd Kerlox, het waterdichtingsmembraam van Carrodrain. “Kerlox is een zaligheid om te plaatsen. Veel soepeler en flexibeler dan de andere waterdichtingsdoeken die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Maar ik ga daar eerlijk in zijn: ook de prijs-kwaliteit verhouding is een groot pluspunt! (lacht)”

 

 

“Ik ben een superfan van de Twiggi Black Edition. Dit is dé douchegoot van de hedendaagse badkamer. Elegant, minimalistisch en vooral 100% betrouwbaar!”

Bram Mertens – expert in badkamerrenovatie