I love Manhattan

 

BLACK & WHITE MET CARRODRAIN TWIGGI
New York, New York! De hoofdstad van de wereld, bruisend van energie. New York is ook het perfecte decor voor de Twiggi Black Edition. Stijlvol en elegant, maar met de topprestaties van een winnaar. Deze black & white badkamer is voor haar bewoners een oase van rust in een hectische stad. En voelen we ons niet allemaal een beetje als deze New Yorkse dame wanneer we ‘s avonds na een drukke dag de stress wegspoelen met een verkwikkende douche? Zalig!

VINTAGE MEETS DESIGN: EEN ECLECTISCHE MIX
De revival van het zwarte sanitair heeft ook een onverwachte neventrend in gang gezet. Wie had immers ooit gedacht dat hypermodern sanitair zo harmonieus zou samengaan met de vintage uitstraling van een zwartgelakt stalen raam? Deze eclectische mix van stijlen komt overgewaaid uit de prachtige villa’s in manoir-stijl, waarvan de ontwerpers en bewoners streven naar authenticiteit, maar zonder in te boeten op comfort of modern design. De nieuwste technieken om metaal te lakken en te coaten geven de ontwerpers van vandaag eindeloze mogelijkheden om duurzaamheid te bieden in veeleisende omstandigheden. De Twiggi Black Edition heeft een rooster van roestvrij staal, afgewerkt met een coating van de hoogste maritieme kwaliteit. Onverwoestbare klasse!

 

 

UIT DE BOEKSKES
Je badkamer straalt rust uit als ze netjes en opgeruimd is. Zorg daarom dat je ze ook makkelijk georganiseerd kan houden. Laat onnodige spullen maximaal in de kast en beperk de uitgestalde flesjes en potjes. Natuurlijke en zachte tinten in de tegels zijn de ideale basis voor een zen-effect. Als je kiest voor black & white wordt het meteen ook wat makkelijker om je badkamer een homogene en rustige uitstraling te geven. Voor de aankleding is er immers keuze in overvloed aan zwarte accessoires. Werk af met enkele glamoureuze zilveren of gouden accenten, en je krijgt een badkamer ‘uit de boekskes’! Meer inspiratie vind je hier.

Zoek je naar een unieke combinatie? Hier vind je enkele tips om in jouw badkamer vintage te combineren met modern design. De eclectische mix!