Carrodrain Twiggi, verrassend design rond jouw terras en zwembad

Bij een douchegoot denk je wellicht automatisch aan badkamers. Wat als we jou vertellen dat de Carrodrain Twiggi zich perfect leent voor buitentoepassingen? Zowel het regenwater als het overtollige zwembadwater worden vlot en snel afgevoerd. Weg dus met die brede en lelijke goten op jouw terras.

Ook voor een buitendouche zorgen de koppelbaarheid en het smalle design van de Twiggi voor pure elegantie en klasse. Dankzij het modulaire systeem van de Twiggi kan je bovendien eenvoudig hoekkoppelingen maken, hetgeen resulteert in een quasi onzichtbare waterafvoer.

Tip: Voor buitentoepassingen verwijder je de uitneembare sifon van de Twiggi om vorstschade te voorkomen. Zorg ook voor een centrale collectorput met ingebouwde reukafsluiter. Zo vermijd je onaangename geurtjes. Door het uitnemen van de sifon verdubbel je het afvoerdebiet van de Twiggi tot ruim 60 liter per minuut. Samen met de lage inbouwhoogte van slechts 52 mm maakt dit van de Twiggi een echte “terrasse-partout”!

OOK VOOR UW BUITENDOUCHE

Buitendouches zijn niet enkel praktisch maar creëren een luxe-effect in je tuin als je het goed aanpakt. Denk aan degelijke materialen, natuurlijke elementen, weelderige planten, speciale douchekoppen, … We zien onze Twiggi douchegoot regelmatig terugkomen in de mooiste outdoor creaties, van modern tot bohemian. Wij zijn alvast fan van de buitendouche!


PINSPIRATIE

Buitendouches en zwembaden kunnen een streling voor het oog zijn terwijl ze je het ideale comfort bieden. Een verfrissende douche of duik op een warme zomerdag … Klinkt heerlijk toch? Meer inspiratie nodig? Neem dan een kijkje op ons Pinterest-bord en droom weg bij de mooiste outdoor showers en zwembaden.