Black is back! Instant wellness met Twiggi Black Edition.

 

De Twiggi inox of zwarte douchegoot is het paradepaardje van de Carrodrain-familie. Pure eenvoud, kwaliteit en tijdloze klasse.

De Twiggi en de Carrodrain Classic zijn al jaren de meest verkochte douchegootjes in België. Om aan te sluiten bij de actuele interieurtrends, breidt Carrodrain nu zijn familie uit met de Twiggi Black Edition; de eerste zwarte douchegoot in roestvrij staal.  De Twiggi Black Edition zorgt voor de perfecte harmonie in jouw trendy badkamer. Hou jij van minimal, manoir of glamour?  De zwarte Twiggi is strak en tijdloos in elke stijl.

 

 

1. MINIMAL: keramische tegels of witte mamer met de Twiggi Black Editon | 2. MANOIR: mortex en epoxyvloeren met de Twiggi Black Edition | 3. GLAM: gepolijste marmer is prachtig met de Twiggi Black Edition

 

 

Combineer deze douchegoot met zwarte kranen en een douchescherm in zwart smeedwerk en je scoort met een instant WOW-effect. Afwerken doe je met zwarte oversized handdoeken, zwarte zeeppompjes en zwarte geurkaarsen. Zo creëer je een dramatische en sensuele atmosfeer. Dit wordt jouw eigen plekje om volledig tot rust te komen. Het wellness-gevoel krijg je er gratis bij. Met een bijhorende moswand wordt het wellness gevoel helemaal compleet.

 

 

“It’s all in the details.”

Eén ding staat vast. De Twiggi Black Edition brengt luxe, elegantie en klasse in jouw badkamer. Deze douchegoot is verkrijgbaar in twee formaten: XS en XL.  Leuk detail? Twiggi is zeker betaalbaar en erg eenvoudig te installeren. Bovendien is Twiggi is een verlengbare goot, zo kan je steeds van wand tot wand werken. Strak!

 

 

Meer info vind je hier.

Inspiratie nodig? Check onze Pinterest-pagina.