Cayman: de discrete krachtpatser

Cayman is de jongste telg in de Carrodrain familie.  Het minimalisme van deze discrete krachtpatser doet denken aan de technieken die een kaaiman gebruikt in de natuur: quasi onzichtbaar drijvend onder het wateroppervlak, maar altijd klaar voor een topprestatie.

Het ontwerp is geïnspireerd door de Carrodrain Classic, de allereerste douchegoot van Carrodrain uit 2009. Onderliggend maakt de Cayman echter gebruik van de nieuwste technologie van de Carrodrain Twiggi. Door de slimme productiemethode van het rooster staat de Carrodrain Cayman erg democratisch geprijsd.

De Cayman douchegoot is verkrijgbaar in drie lengtes: 70, 80 of 90 cm roosterlengte. De bruto inbouwmaat is telkens 10 cm langer door de Kerlox waterdichtingsboord rondom. Elke Cayman is verkrijgbaar in inox of met een zwarte epoxy coating: de Cayman Black Edition!

Zo krijgt u het beste van twee werelden. Belgisch topdesign aan een mooie prijs. De Cayman komt net als de Twiggi in een compleet installatiepakket. Met zijn afvoerdebiet van 31 liter per minuut en een inbouwhoogte van amper 60mm – inclusief rooster – is de Carrodrain Cayman werkelijk uniek in zijn soort!

Het rooster van de Cayman is superstrak: amper 30 mm breed. Meer info vind je hier.